idag sken solen från en molnfri himmel och min vän fotografen och jag hade planerat att använda SL-kortet och ta passsbåten Sjövägen till Nacka och utforska för oss okända trakter. Därav blev intet ty platsen som båten skulle lägga till vid och avgå ifrån stod inte att upptäcka och frågade man i kiosker eller tillstädesvarande personer pekades i alla riktningar och vi var som "åsnor mellan två hötappar." I avgångsögonblicket var jag på väg åt fel håll och fotografen stod som av en händelse på rätt plats. I samma ögonblick var jag "puts väck" och det blev ingen båtresa. Jag skyller detta helt och hållet på bristande information från ansvarigt trafikbolag och total brist på hänsyn till mig som passagerare. Min vän fotografen var först en aning syrak över mitt försvinnande men det var ju vår och solen glittrade över vattnet i Nordens Venedig. Det fanns således all anledning att bli kvar i stan och flanera på Strandvägen och glädjas över att den numera har kontinental prägling och att det går att få sig en matbit och något att dricka på ett trevligt strandkafé. Det blev en bra dag utan båtresa men jag vill på det bestämdaste påpeka att det är under all kritik att idka båttrafik och inte upplysa trafikanterna om var de kan hitta "flytetyget. Fy på sig alla ansvariga för jag tror att det är mer än SL som har skuld till att vi inte fick göra en tur med Sjövägen. Bojan.

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.