Jag berättade ju igår att jag var ute för att möta våren och insupa väldoften från milliontals körsbärsblommor. De fanns på bild också för min vän fotografen är alldeles betagen i dem .och gör dem full rättvisa när hon fotograferar. Jag var väl lite vimsig av våryran för jag publicerade en bild på blommor och sedan babblade jag bara om kaffe. Idag har jag för avsikt att göra tvärtom och jag vill då säga att körsbärsblommor är bedårande men som allt vackert chanserar de rätt fort så det gäller att passa på att njuta av dem så länge fägringen varar. Min egen fägring har falnat för länge sen och har aldrig varit jämförbar med vårblommornas tyvärr. När jag ändå är i farten med jämförelser kan jag inte undgå att be läsaren ta en titt på drycken jag serverades i Kungsträdgården i går. Den ser rätt avslagen och blek ut. Men latte är kanske mjölk med lite kaffe i och inte hälften av varje sort som jag inbillat mig. Jag gillar såväl kaffe som mjölk men var för sig och för min del har latten spelat ut sin roll. Det får nog bli bryggkaffe i fortsättningen men jag skall prova en cappuccino först innan jag gör tummen ner för alla de kontinentala kaffedryckerna. Det är faktiskt rätt trevligt att sitta på trottoarservering och låtsas vara kontinental.Bojan .

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.