Det finns en massa människor som sätter rekord i både det ena och det andra, En del springer fortast eller hoppar högst. Jag tror att det sätts rekord i de mest konstigaste saker året runt och lite hur som helst. Man hör inte så mycket om Guiness rekordbok längre men i den kunde man bli berömd till exempel om man klättrade upp i en flaggstång och blev sittande där tillräckligt länge. Jag är numera också rekordhållare. Det har jag blivit på gamla dar eller kanske just därför. Det är inte i idrott för jag idrottar inte. Jag tar en långpromenad då och då och jag har faktiskt sprungit tjejmilen för ett antal år sen och säkert var jag den äldste i det loppet, men det var det ingen som tog det minsta notis om. Medalj fick alla som var med antingen de sprang eller de bara tog det piano. Medaljen har jag kvar som ett minne av den bravaden. Mina senaste rekord är lite mer sofistikerade om jag får säga det själv. Jag lär vara Sveriges äldste bloggare och för det har jag till min förvåning blivit uppmärksammad i media. Men det rekord som smäller högst är att jag en termin var lärare i datorkunskap och säkert den äldste som prövat det yrket. Jag tror att jag lärde ut en del för jag jag gav mig inte utan pekade och demonstrerade väldeliga. Eleverna var inga duvungar de heller men rekordhållare i att vara äldst det har jag.

Bojan

 

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.