Det är förunderligt vad det händer mycket i den tekniska världen. Om du åker buss eller tåg så sitter folk hela tiden och pillar på sina mobiler eller ännu hellre har de pekfingrarna fullt sysselsatta med en Iphad. En sådan tycks just nu vara sista skriket, men de fingerfärdiga kommer långt bara med mobilen. Den modernaste är nästan som en dator fast den är pytteliten. Hur det som finns i en stor burk hemma hos mig kan ha krymt till ett så litet format begriper jag inte. Förr skulle allting bli större för att vara bra, men nu är det tvärtom. Det är bara att konstatera att jag är hopplöst ute för att min dator tar för stor plats. Inte ens Laptopen är särskilt inne längre och om jag skall förminska mitt datorinnehav så är det kanske lika bra att gå direkt på en Iphad. Om jag kan lära om från mushantering till att dutta med fingertopparna förstås. Jag har prövat ett par gånger och visst var det roligt att se att det hoppade fram ett tangentbord från ingenstans. Jag gick i fjor över från "tjock-TV" till den plattare varianten och det var ju ett steg  i rätt riktning inom teknikens värld . Just nu vet jag inte  om jag behöver bli mer "inne" än jag är idag. Mobildatorn ska jag hoppa över för mina fingrar är inte skapta för sådana där småsaker. Jag är idag nöjd med den utrustning jag har även om ungdomen tycker att den är helt värdelös.

Bojan

 

 

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.