Idag bestämde jag mig för att titta på TV4 Play för att se hur jag såg ut och uppförde mig i när jag var i TV .Det hade varit bättre att jag låtit bli och fått leva i okunnighet om verkligheten och trott på de vänliga kommentarer som snälla människor kommit med. Att jag hade så många rynkor hade jagi inte en aning om för man ser ju det man vill se när man tittar sig själv i spegeln. Dessutom är jag van att se mig på  min vän fotografens bilder och jag får då verkligen säga till hennes stora förtjänst att hon får fram det bästa hos mig och döljer skavankerna. Allt spackel som TV-sminkösen kostade  på mig var helt bortkastsat för jag var lika rynkig ändå. Och mitt hela framträdande varju så förnumstigt, kavat och bestämt  att folk måste  tro att jag är en riktig ragata. Det är jag inte alls för jag är i grunden rätt beskedlig. Men gjort är gjort  och det går inte att ändra efteråt om man aldrig så gärna vill, Att jag kunde vinna trots  allt är mig en gåta, Men det kan bero på att jag var en lite udda figur i sammanhanget och sådana som jag visas sällan på bästa sändningstid. Nu när fjällen liksom fallit från mina ögon har jag fått se mitt verkliga jag och det var då inte särskilt likt min självbild. Det är alltid sorgligt att mista sina illusioner.

Bojan

 

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.