Idag vet jag inte im jag är inne eller ute. Jag vet så klart att jag just nu är inomhus och att det snart är läggdags för sådana som jag, men det är begreppet att vara "riktigt "inne" som jag tänkte ha lite åsikter om. Det är "inne" att vara bloggare har jag läst i tidningen och de som är riktiga kändisar och skriver omtalade bloggar håller numera till på inneställena på Stureplan sägs det. Eftersom jag inte sätter min fot på krogarna där, så är jag inte "inne" på riktigt, men bloggare är jag det kan ingen förneka. Men jag var faktiskt  riktigt "inne" för ett par dar sedan för då kom folk och talade om för mig att jag låg i topp på en för mig okänd  lista. Om det var anledning till att jag fick vara med i TV vet jag inte. Men har man varit "inne" på den där listan är man snart "ute" igen för de byter storheter ideligen. Det där med ära och berömmelse är också av kort varaktighet och det är lika bra att erkänna att idag är jag inte längre "inne." Det kanske är lika bra att vara "ute" igen men om sanningen skall fram kände jag mig rätt så "inne" när jag var på Apoteket i går och köpte halstabletter, för expediten frågade mig om det var jag som varit med i TV. Blir man igenkänd på stan kan man väl inte vara helt "ute".

Bojan"

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.