När det har varit helg och man har haft trevligt och mått bra i flera dagar så känns det lite avslaget efteråt. Men det är bara att kämpa på för skulle det kalasas jämt skulle trivselvikten snart vara sin kos och man skulle kanske få käka gröna kaffebönor för att få bort magfettet. Det är det senaste i dietväg läste jag i Facebook och det som står där är ju viktigt för den stora allmänheten och kan vara något för mig också. Man vet ju aldrig. Hur som helst så blev jag bjuden på såväl god som tradionsenlig mat i Påsk och det var inte mycket som gick åt av det egna förrådet. Jag fick lax och lammstek och som pricken över bokstaven i min favoriträtt "gubbröra" egenhändigt tillverkad av en sympatisk man i släkten som känner min svaghet för just denna välsmakande rätt. Den delikata tårta som syns på bild tog jag en stor bit av på Långfredagen och den var hemgjord, läcker och kaloririk. Min vän fotografen firade Påsk på sitt håll och har således inte fotograferat denna tårta. Om sanningen skall fram så är det värdfolkets dotter som har tagit fotot och om hon inte läser min blogg så kommer hon aldrig att få veta att jag helt enkelt snodde bilden på hennes  Facebooksida utan att fråga om lov. Jag har vänner som hater Facebook men att jag håller mig lite neutral ämnet framgår av dagens text.

Bojan

 

 

Tessan 06.04.2013 17:07

Du har så vackert språk!!
Så blir man varm av att läsa dina små anekdoter, du har vunnit mitt hjärta och jag kommer fortsätta läsa i din underbara blogg!

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.