Idag har jag sett min andra tredimentionella film, något annat än barndomens stumfilmer med  Chaplins pojke och andra av dåtidens storheter. Tredimentionellt det är grejer det och amerikanskt förstås, Det här var dessutom en Disneyfilm och det bolaget slår på stort när det gäller tecknade  filmer. I den jag såg idag hade de kostat på ordentligt. Den var textad och texten visades inte på vanligt sätt och jag som åskadare var liksom mitt inne i hela filmen och jag duckade varje gång det kom projektiler eller odjur flygande rakt emot mig, Det här kan inte rätt beskrivas utan det måste ses. Filmen heter Trollkarlen från Oz och har i ett tidigare skede spelats in i Hollywood och den filmen kunde givetvis inte mäta sig med det nutida mästerverket. Judy Garland spelade på den tiden en huvudroll och sjöng en sång som är ihågkommen även i våra dagar. Min vän fotografen kunde inte fotografera mig där jag satt mitt i händelsernas centrum med "trolleriglasögonen" på så jag återanvänder en bild jag visade när jag hade sett min första tredimentionella film. Den var inte dum den heller.

Bojan

 

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.