Idag skall det inte handla så mycket om ordspråk för sådana kan man inte tjata om jämt, men jag kan tala om att det som står i rubriken är förfärligt gammalt för det är ingen mindre än Aristoteles som föddes långt före Kristus som har myntat det. Han var en hejare på såväl ordspråk som vetenskap och vi har honom att tacka för mycket har jag läst. Nej,jag  tänkte tala om den uteblivna våren som jag går och längtar efter. Jag längtar efter flyttfåglarna också och den enda jag hade på bild på var en svala så den fick duga i brist på bättre. Nu kommer inte våren fortare  för att jag längtar efter varken den eller vårtecknen för ute är det  lika kallt ändå. Eftersom vädret inte var inbjudande besökte min vän fotografen och jag hemstadens shoppingcenter för att  se om det fanns  något där som var vårlikt och kunde sätta fart på vårkänslorna, Jag fann att  årets modefärger var i grällaste laget och  att toppar och tröjor inte  alls  var gjorda för gamla tanter med skrynkliga halsar. Det var de alldeles för urringade för. Jag har hört att det är bra för humöret att shoppa så jag muntrade upp mig  och köpte i alla fall lite vårnytt.  Min vän fotografen kommer säkert att föreviga mig i den nya stassen så jag talar inte om vad jag bar hem i en färggrann kasse.

Bojan

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.