Nu sjunger sommaren på sista versen och det här året har vi verkligen haft en fin sommar. Men dagarna bara flyger iväg och man vet inte var de tar vägen. Amerikanske presidenten har gästat oss och det blev ett verkligt ståhej. Det bästa med hans besök var att vi fick njuta av ren och frisk luft i innerstan ett par dagar för att biltrafiken var avstängd. Sådan frisk luft hade jag varenda dag under barndomen för då fanns det inga bilar. Hästskjutsar sprider inga avgaser men hästarna bajsade lite då och då och lämnade efter sig små högar. I de högarna hittade gråsparvarna sin föda och det vimlade av sådana fåglar i våra tätorter. Nu finns där inte gråsparv så långt ögat når. Det finns det visst säger någon, men då kan jag tala om att det är pilfinkar man ser och det är hur lätt som helst att förväxla den med gråsparven för de ser i det närmaste likadana ut. Men gråsparvarna kanske dyker upp på nytt för nu är det väldigt populärt med hästar igen. Dagens hästar behöver inte slita hårt för att få havre. Dem har man numera för sitt nöjes skull och för att rida på. Tonårstjejer älskar hästar och det gör de som vinner på trav också. Jag för min del gillar hästarna på dagens bild och kan till slut konstatera att jag som vanligt kommit bort från det ursprungliga ämnet.

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.