Idag satte jag nästan hjärtat i halsgropen när jag började läsa dagens morgontidning. Det är ingen måtta på vilka faror vi utsätter oss för i det dagliga livet. Jag trodde att så här i vintertiden lurade bara halkolyckor och dem har jag garderat mig mot genom att sätta på mig broddar i tid och otid. Det räcker inte, för nu har man kommit på att det kryllar av bakterier överallt och till exempel butikens kundkorgar sprider influensa och vinterkräksjuka bland kunderna. Det är inte bara i affären du är i riskzonen utan det är lika farligt överallt där folk fingrar på saker och ting . Mitt tangentbord till datorn, mobiltelefonen, en iphone och  grejen du trycker på när du spolar på toan  sprider också smitta. Egentligen är det lättare att tala om vad som inte är farligt än motsatsen. Det låter alarmerande och jag undrar vad de ansvarstagande tänker göra för att rädda oss. Om de finner bra lösningar så kanske det kan skapa nya arbetstillfällen. Att vara "kundkorgsrengörare" är kanske ett framtidsyrke och det är möjligt att det blir fler som blir sysselsatta på grund av det här. Inget ont som inte har något gott med sig.

Själv tänker jag  till att börja med tvätta händerna lite oftare och jag skall ta reda på vad jag  skall använda för att få bort bakterierna på tangentbordet. Någonstans måste man ju börja.

Bojan                                            

 

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.