Idag har jag varit på nya jobbet som volontär och pedagog. Jag har träffat mina elever och presenterat mig samt gjort mig underrättad om vad de förväntades sig av den seniorkurskurs i datoranvändning som de anmält sig till  och som jag skall vara ansvarig för i brist på bättre alternativ. Nöden har ingen lag när det inte finns något att välja på. Jag var dum nog att svara ja eftersom jag trodde att det var ett skämt när jag blev tillfrågad. Nu är det som det är och den som ger sig i leken får tåla den och därmed basta. Mina elever är inga duvungar men vetgiriga ändå och vi får se vad det blir av det här experimentet. Bloggar var de helt ointresserade av och hade ingen aning om vad de skulle vara bra för. Det var lite synd tyckte jag för det är ju nästan min paradgren om jag skall tro på snälla kommentarer. Alla var moderna och hade Internet och bärbara datorer, inte en stor gammal burk som jag är ägare till. Tio gånger till skall jag syssla med det här volontärarbetet om jag inte får sparken innan dess. Det skulle förstås kännas lite snöpligt.

Det här ämnet återkommer jag nog till för det kanske blir rena cirkusen eller totalfiasko om jag  tar det för lättvindigt. Jag tror att jag skall plugga lite själv och komma väl förberedd till nästa lektion. Det kanske lönar sig.

Bojan

 

 

 

Bojan 24.01.2013 16:34

Hej Anne
Tack för berömmet. Uppmuntran är alltid bra.

Kirsten / SeniorNET Solna-Sundbyberg 23.01.2013 22:25

Det är modigt och jättetrevligt att du ställer upp som handledare, Dagny, för en grupp seniorer varje tisdag eftermiddag. Du gjorde det bra enligt assistenten.

Bojan 24.01.2013 16:36

Hej Kirsten
Det föll en sten från hjärtat när jag fick en fin kommentar på Vårdguiden av en manlig elev

Anne 23.01.2013 08:41

Hej på dej, nu har jag "hittat" dig även här. Vilken härlig blogg du har, jag har just njutit av bilderna på dina underbara penséer. Det gav vårkänslor!

Bojan 24.01.2013 16:39

Hej Anne
Hoppas di gillade det du hittade. Jag vågar lite mer i den här bloggen.

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.