Jag har nog begåvats med lite livlig fantasi och fabuleringsförmåga. Jag tror att det behövs om man skall blogga dag efter dag  och inte vill bli allför tjatig. Det skulle inte gå att bara berätta rakt upp och ner om vad som händer under en vanlig dag. Bevare mig väl vad det skulle bli trist och enformigt. Men jag ljuger inte, det vill jag verkligen påpeka. Jag kör ju lite med gammalt och nytt och om man ser på saker och ting så där lite grann från ovan och tar det från den glada sidan så kan den gråaste vardag och den enklaste sak få ett vackrare skimmer.

Om vi tar en titt på dagens bild så ser jag rätt våghalsig ut. Så skulle jag gärna vilja fara fram i verkliga livet och uppleva hisnande äventyr långt, långt bort från dagens enahanda. Nu gör jag det bara i fantasin och då bryter man inte nacken av sig eller hamnar i diket. Min vän fotografen känner min svaghet för äventyrligheter och dagdrömmerier och med hjälp av hennes fotokonst  och skicklighet så kan jag uppträda i olika skepnader och drömma mig bort till landet Utopia där allting är möjligt även för en gammal tant. Visst är det här en gumma  med fläkt och fart?

Bojan

jorunn barth 15.01.2013 18:21

Fantasi ska man ha. Jag tycker du skall titta på mitt senaste inlägg på jorunnbarth.blogg.se - en härlig bild på en mus som gått i fällan.

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.