Nu är det inte många dagar kvar på 2012 och inte är det mycket kvar på snötäcket heller, Det lilla som ligger kvar är smutsbrunt och slaskigt och stadens gator och trottoarer är glashala, I min stad är det si och så med snöröjning och sandkornen är de rädda om. Det är dock ingen idé att klaga, för ingen bryr sig. I  övrigt har jag inte mycket att kverulera över där jag sitter inne i den goa värmen. mätt och belåten  och skall tänka tillbaka tillbaka på det gångna året. Det brukar skribenter göra och även om jag bara är en glad amatör och ingen skribent så kan jag väl klämma ur mig något och visa att jag kan, Den första delen av året kan vi glömma. Jag hade visserligen stort födelsedagskalas på vårkanten och reste med Sj längre fram på sommaren. Den resan lärde mig en del om vad en sittplats kan vara på ett tåg, nämligen inte vad  som står på biljetten. Tro aldrig att får sitta i en salong även om biljetten säger så. Sommaren i övrigt var inte så illa. Min vän fotografen och jag var ute och förlustade oss och lekte turister i vår egen stad och det togs otaliga bilder varav en del har prytt min blogg. Höstrusket har jag överlevt och en stor del av vintern är avklarad. Julen har utfallit till min fulla belåtenhet och skinkan är inte slut. Lutfisk ville ingen bjuda på men det fick jag stå ut med. Man kan ju inte få allt.

Jag tror att jag skall ge 2012 fullt godkänt och med stor tillförsikt se fram emot det nya året som kanske kan bli mycket bättre än det gamla. Vem vet?

Bojan

 

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.