En bild kan säga mer än ord och det har jag kommit underfund med sedan jag började blogga. Därför finns ett foto med på samtliga inlägg. Foto av mig själv är ju inte särskilt fantasieggande, men en och avfotograferad blomma eller något annat vackert kan nästan få mig att bli lyrisk. När inspirationen tryter och jag bestämt mig för att sluta med "bloggeriet" kommer den tillbaka liksom av sig själv när jag tar en titt på min vän fotografens alster. Jag har privilegiet att ha tillgång till en hel del av dem. Det är faktiskt inte så dumt vill jag lova. Just nu är jag fascinerad av foton av vackra och konstnärliga vaser och liknande "prylar." och även om jag riskerar att bli tjatig så kör jag på samma tema. Mina konstnärliga anlag är som jag sagt tidigare helt obefintliga, men det måste väl ändå anses vara en förmildrande omständighet att jag kan uppskatta skönheten i det som riktiga begåvningarna åstadkommer. Det är inte allom givet . Men jag vet att mina läsare uppskattar både det ena och det andra som visats upp i bloggsammanhang så varför skulle dagens bild vara ett undantag. Den tilltalar mitt estetiska sinne och är ett bevis på att det kan bli en bra kombination av både nytt och gammalt bara man har ögonen med sig.

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.