Nu när det är sommar och ganska gassigt är jag glad över att man får klä sig lite hur som helst bara man skyler de mest vitala kroppsdelarna. Lite konservativ är jag förstås för jag gillar inte fransiga , trasiga shorts som nätt och jämt täcker rumpan. Sådana har jag sett till leda i sommar. Vi som är av den gamla skolan fick lära oss att man skulle vara hel och ren när man visade sig ute bland folk. Det är i alla fall befriande för en dam i min ålder att det är tillåtet att ekipera sig i rätt ungdomliga kläder och inte behöva stila ut sig i någon sorts tantmundering. Som jag tidigare berättat finns det numera även jeans i min garderob. Jag hittade till slut sådana som man kan komma i och ur utan att använda skohorn. Jag har sett att yngre personer upptill bär linne som är så urringade att man nästan kan skymta naveln. Sådana köper jag inte utan jag är lite mer påklädd.. Lite ordning får det vara på ungdomligheten. Jag är fullt tillfreds med såväl min sommar - som vintergarderob och gläder mig mycket över att leva i nutiden. Nu behöver jag inte bylta på mig fotsida kjolar och långärmade blusar som flickan från anno dazumal på bilden. Jag vill inte ens tänka på hur förfärlig jag skulle ha sett ut om jag tvingats att sätta på mig en liten hätta på "skulten."

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.