Det finns de som påstår att jag blivit "kändis" på gamla dar men det måste vara en överdrift. Ännu har inte en enda person bett om min autograf och jag kan gå precis varsomhelst utan att någon tar den minsta notis om vem det är som strosar omkring. En kändis är enligt sakkunskapen en person- som gör något som andra kan uppskatta. Det är därför en bov aldrig kan kallas kändis. Han blir möjligen ökänd och det är inte ett dugg meriterande. Begreppet kändis fanns inte före år 1663. Då hittade Yngve Gamlin på detta nytillskott i svenska språket när han uppträdde i TV tillsammans med två andra skäggiga gubbar. Förr i världen använde man ordet celebritet om en person som hade gjort något som var bra och det låter då betydligt trevligare än att bli kallad för kändis. Kändis kan folk bli av de konstigaste anledningar och det är skillnad på lokala kändisar och rikskändisar. Att blogga verkar vara något som ligger i tiden och jag kan numera titulera mig för bloggare. En del sådana har blivit väldigt berömda och tjänar "storkovan" på sina inlägg. Till dem hör inte jag, för jag får betala för att jag kallar mig för Bojan och låtsas vara en annan än jag är. Om det är berömvärt eller ej må vara osagt men någon kändis i ordets rätta bemärkelse är jag definitivt inte.

Anne 27.08.2013 15:26

Nog tycker jag allt att du är en kändis! Hur som helst så är det väldigt trevliga och välskrivna bloggar du har. Varför inte ge ut en bok i kåseriform?

Monica 22.08.2013 00:34

Du har faktiskt varit med i TV så kändis är du allt.
PS jag tyckte programledaren var lite gapig och ryckig där men du skötte dig storartat

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.