Äldre personer gör i de flesta fall inte mycket väsen av sig och jag är inget undantag. När två eller flera personer är församlade brukar det alltid finnas minst en person som är mer talträngd än de övriga och som har förfärligt mycket att berätta. Då låter jag vederbörande prata på och glädjas åt uppmärksamheten. Jag nöjer mig med lyssnarens roll. Finns det mer än en pratsam person i församlingen blir det lite mer komplicerat och lite jobbigare att hänga med när de pratar i munnen på varandra. Någon har sagt att jag inte är någon vidare sällskapsmänniska men själv tycker jag att när det skall pratas så fyller jag den allra viktigaste funktionen. Ingen vill väl prata för döva öron. Det slipper de när jag är närvarande och snällt hör på. Istället för att babbla skriver jag och till min stora förvåning får jag respons på det skrivna.. Det finns till och med sällskap som vill visa upp mig för offentligheten. Jag tänker inte avslöja när och var det skall ske utan det får förbli en hemlighet tills vidare. I det här sammanhanget tycker jag att det kan vara lämpligt att visa upp en bild som min vän fotografen gjort sig stort besvär med. Lite efterlyst har jag ju blivit och helt osällskaplig är jag inte heller.

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.