Jag har blivit uppmärksammad på att jag skrivit om blommor och blad i vart och vartannat av mina inlägg. Ingen har dock klagat över de vackra foto av blommor som medföljt inläggen och det kan ju vara en tröst för min vän fotografen. som tagit bilderna. Idag tänkte jag i alla fall ägna mig lite åt djurvärlden. Även där finns det en massa arter, vilda som tama och det lustiga är att man ofta jämför människan med djuren. "Att vara vig som en apa" är ju en komplimang men när man påstår " att den eller den är en riktig lortgris" så är det minst sagt genant för både svinet och människan. Idag tänkte jag ägna mig åt fåren som är en art av idisslare. Sådana finns i min omedelbara närhet och till många barns förtjusning på en H 4-gård som jag besöker en och annan gång. Fåren anses inte vara särskilt intelligenta och vad skulle de för övrigt ha intelligensen till när de oftast slutar som lammstek efter att ett flertal gånger blivit av med det mesta av sin päls. Vi människor är inte särskilt hänsynsfulla må jag säga. Fårets ungar kallas lamm och är väldigt söta, kramgoa och ulliga och att även tackan och baggen kan se riktigt gulliga ut framgår av dagens bild. Jag skall omvärdera fåret och aldrig mer kalla en oklok person för "fårskalle" hur dum denne än må vara.

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.