Att komponera är inte lätt och jag beundrar dem som kan. Vanligtvis är en komposition ett musikstycke och den som kan konsten kan bli odödlig och få sina verk spelade av musikanter i hela världen. Man kan också komponera andra saker. Så kan till exempel en målande konstnär plocka ihop en massa frukter, arrangera dem och måla av dem och så blir det en komposition eller ett stilleben. För ordningens skull kan jag tala om att stilleben är "en motivkategori inom måleri och fotografi som bara innehåller föremål". Frukter och djur och en massa annat räknas som föremål och det är bara för konstnären - fotografen att avbilda dem efter eget gottfinnande, Jag är som sagt totalt oförmögen till att åstadkomma några som helst mästerverk, men min vän fotografen är desto bättre på kompositioner av allehanda slag. Hon kan göra konst av blommor, hus eller precis vad som helst som hon upptäcker när hon strosar omkring med kameran. Mina blogginlägg däremot kan inte klassificeras som konst och de skulle se rätt slätstrukna ut om de inte piffades upp av en rolig eller vacker bild. Den idag bifogade är jag helt betagen i.

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.