Idag har jag varit ute för att shoppa men jag köpte ingenting trots att det var slutrea i affärerna och utbudet av kläder enormt. Det fanns höstnyheter också men i mina ögon är det fortfarande sommar och absolut för tidigt att tänka på dystrare tider. De kommer tids nog ändå så det gäller att leva i nuet och klä sig därefter så länge man kan. Min vän fotografen älskar shopping och gör alltid fynd när vi är ute i affärer. Nu är det så att de flesta affärskedjorna satsar bara på den yngre generationen och det skulle vara ett rent mirakel om jag hos till exempel HM hittade något att sätta på mig som lämpar sig för en dam i min ålder. De flesta "toppar" i alla affärer vi besökte saluför sådana som har mycket generösa urringningar för såväl armar som hals. De passar utmärkt för skrynkelfria tonåringar men absolut inte för en dam i min ålder som gärna vill se lite sofistikerad ut. "Du skall inte se ut som en gammal tant" säger fotografen och letar febrilt på galgarna efter något ungdomligt och höghalsat åt sin ålderstigna följeslagare. Kanske lyckas hon bättre vid nästa försök men tills vidare får jag duga som jag är. Men affärsmännen är dumma som inte satsar lite mer på tanterna. De missar en köpstark grupp och snart kommer 60-talisterna att vara pensionärer och de är tillräckligt många för att ställa krav när de skall ekipera sig. Det gör jag redan men ingen bryr sig det minsta om vad jag tycker.

Maarja 18.08.2013 12:19

Jag instämmer helt med shoppingproblemet. Nu har jag ett linne under "toppen",
men det kan bli för varmt. (Är 70 år, men kan bli överhettad ibland)!

Maarja Joandi 18.08.2013 12:15

Hej Bojan!
Jag har helst nyligen fått tips (av Elena) om dina sidor och jag är fascinerad redan på första sidorna! Dina bilder!! Jag återkommer!!

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.