Jag har semester jämt och har inte många reskamrater. Därför stannar jag i stan på sommaren och turistar på hemmaplan. Det är inte dumt det heller för det finns så mycket intressant att titta på och jag har inte tråkigt, Är vädret vackert är det uppfriskande att åka skärgårdsbåt ut bland öarna. Det är aldrig fel för skärgården är helt underbar och våra vita skärgårdsbåtar är riktiga skönheter. En del av dem har också förträffliga restauranger ombord, Min vän fotografen och jag bestämde oss för att förena nytta med nöje och insupa lite sjöluft samtidigt som vi åt lunch. Äter man ombord sitter man bekvämt I matsalen och kan njuta av utsikten samtidigt som man blir mätt och belåten. Jag höll mig stilla hela resan och åt i "godan ro" men fotografen kunde inte få nog av glittret på vågorna, de vackra molnformationerna, naturens skönhet och alla förbipasserande båtar. Hon for omkring som "en skottspole" och fotograferade allt som kom i hennes väg.. Lunchen var perfekt och det smakar alltid bättre att äta ute när priset för maten är överkomligt även för en gammal pensionär. Jag kan varmt rekommendera såväl urinnevånare som turister att ta en tur ut på havet med något av rederierna. Det är vilsamt och man får uppleva något som inte har sin motsvarighet någon annanstans i världen. Vår skärgård är sagolikt vacker och det finns många fina sjöturer att välja på.

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.