I min lilla stad finns det som i de flesta städer ett centrum. Vi har i busstorg, T-banan och allt som skall finnas i ett centrum med självaktning. På vår hälsa har planerarna också tänkt och försett oss med flera apotek och vårdcentraler för barn och vuxna. Det är ett förträffligt centrum och när affärerna är öppna strömmar folk ut och in genom dörrarna och det är ett myllrande folkliv i butiker och restauranger. Pensionärerna brukar gå dit på förmiddagarna för att träffa jämnåriga och prata bort en stund. På somrarna kan de hålla till utanför där vi har något som jag vill kalla för en piazza eller ett torg. Där plaskar en fontän där småungarna svalkar fötterna eller blöter hela kroppen och har roligt. Stadsträdgårdsmästaren har gjort sitt bästa för att pryda upp torget och kostat på en massa blommor lite runt omkring, Idag var det trots värmen tomt kring fontänen och den var sig inte lik. Den var alldeles vit och det skummade och bubblade i vattnet. Någon eller några "skämtsamma" individer hade vandaliserat idyllen och hällt ett eller flera paket tvättmedel i bassängen. En lördag är det inte gjort i en handvändning att återställa ordningen och jag och min vän fotografen var rätt bedrövade över förödelsen som kan ses på dagens bild. De borde verkligen skämmas vandalerna.

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.