Jag vill verkligen varna alla som är ute och flyger. Glöm inte någonting i bagagehyllan utan kolla att ni har allting med er när ni lämnar planet. Det är nämligen förenat med stora svårigheter och kostnader att få tillbaka sina ägodelar om de blivit kvar på ett plan. Jag var slarvig nog att lämna Visbyplanet utan min jacka. Det skulle väl fixa sig tänkte jag. Men ack vad jag bedrog mig. Jag ringde ett telefonnummer och lyssnade till en lång ramsa, som mina gamla öron inte kunde uppfatta ett jota av. Min vän fotografen ryckte in och väntade i telefon i 90 minuter för att komma till tals och så långt var allting gott och väl trodde jag. Plagget kunde mot beskrivning och mot en lösensumma avhämtas på Arlanda. Det kunde även skickas per post mot en lite större summa inbetald i förskott. När en tredje person sedan lovade att hämta jackan i samband med en flygresa var allting frid och fröjd tills jag fick veta att jag också skulle beskriva innehållet i fickorna och tala om ifall plagget hade särskilda kännetecken Jag kommer nog aldrig att se min jacka igen för jag vet bara vilken färg den hade samt att den var fodrad och hade huva. Jag har faktiskt andra intressen och ägnar inte många tankar åt en jacka. Det borde jag förstås ha gjort när jag steg av planet och nu är det så dags. Fortsätter krånglet så får hittegodsavdelningen behålla min jacka för jag har fler hängande i garderoben. Dagens bild säger mig att jag borde haft bättre "kom ihåg."

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.