Jag är lite av estet och uppskattar det sköna. Dessutom är jag nog en aning gammaldags i vissa sammanhang. Det framgår tydligast när jag skriver. Det där med hej svejs är inte alls min stil och använder jag talspråk någon gång så sätter jag det inom citationstecken för ordningens skull. Jag har upptäckt att det finns mycket i vår värld som kan vara enkelt och ändå är estetisk tilltalande. Jag uppskattar vackra hus och jag kunde till och med se ett visst skönhetsvärde i Visbys gamla kyrkoruiner. Min vän fotografen är också estet och som jag sagt tidigare måste hon ha varit högreståndsdam eller prinsessa i ett tidigare liv för hon är helt galen i gamla slott och trädgårdar. När hon skall semestra hemma eller i utlandet vill hon helst bo i ett slott. Många sådana används som hotell numera eftersom ingen har råd att använda dem själv som bostad längre. Sin senaste semester tillbringade min vän på ett verkligt nobelt ställe och skickade mig bilder därifrån som gjorde mig riktigt avundsjuk. Trädgården var som en Edens lustgård och hon intog sina måltider i en omgivning som verkligen kunde reta aptiten. Eftersom jag inte har någon bild för dagen som är tillräckligt estetisk visar jag upp hur estetiskt en del personer kan ha det när de semestrar i slottsmiljö. Jag skulle inte haft något emot att sitta vid ett sådant bord och äta frukost själv.

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.