Jag har alltid strävat efter att verka sofistikerad, men tyvärr aldrig lyckats. Sofistikerad är ett fint ord och jag kanske för den fåkunnige bör berätta hur en sofistikerad person skall vara för att verka sofistikerad. Hör och häpna, man skall vara mycket avancerad, högt utvecklad, komplicerad/men smart/världsvan och elegant. Efter den beskrivningen står det helt klart för mig att jag inte har skuggan av en chans bli sofistikerad. I min gröna ungdom gjorde jag mitt bästa och startade med att banta ner min något "rultiga" figur till en trådsmal sådan. Sedan köpte jag en vådligt stilig hatt, en ny dräkt. som passade till den nya figuren samt skor med styltklackar. Jag hade en kompis som redan var sofistikerad utseendemässigt och vi visade upp oss och promenerade på "ströget" i småstaden. Vi rönte ingen som helst uppmärksamhet. Jag hade väntat mig lite bättre utdelning av svältkuren och de obekväma skorna, men livet är fullt av besvikelser och jag skrinlade tanken på att bli sofistikerad. På äldre dar har tanken dykt upp igen och jag funderar väldeliga på att göra ett sista försök att bli sofistikerad. En gråhårig, äldre, smart dam i snygga jeans och foträta skor, måste väl vara en liten, liten gnutta sofistikerad eller hur? Bojan

Bojan 13.06.2013 11:07

Hej Sandra. Tack för kommentaren. Tyvärr har mina gamla foton bleknat med åren, men jag minns själv hur stilig jag tyckte att jag blev när jag klädde upp mig.

Sandra 10.06.2013 09:25

Hej Dagny,

Tycker nog du är en sofistikerad dam! Har du kanske foton på dig i denna stiliga hatt och dräkt? Modet på den tiden var riktigt stilfullt.

/Sandra

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.