Årets sommar har varit underbar och det fortsätter att vara varmt och skönt även på kvällarna. Då är det inte roligt att stå vid spisen och jag laga mat. Antingen gör man det lite enkelt för sig och brer en "macka" eller om man inte är "pank" går man och sätter sig på ett ställe som har utomhusservering. Det har blivit väldigt populärt att äta ute på riktigt och det är inne att sitta ute och intaga måltider. Jag brukar framhålla att ingenting går upp mot hemlagad mat men jag har reviderat min uppfattning lite grann. Anledningen till detta är att jag den gångna veckan intagit förtäring utomhus som både luktat och smakat gott. Man behöver inte gå på lyxrestaurang för man kan man inte mer än äta sig mätt. Lyxkrogarna frekventeras ytterst sällan av pensionärer. Vi håller lite hårt i plånboken och vill ha valuta för våra pengar. Jag måste erkänna att restaurangpersonal har en viss talang när det gäller att presentera maten på ett tilltalande sätt. Min vän fotografen och jag åt häromdagen ute och jag var full av beundran över att det jag kallar för spagetti med köttsås kunde se så aptitretande ut som det gör på dagens bild. Salladerna på de andra tallrikarna smakade bra de också och konsumerades förstås utomhus. Det är de små, små detaljerna som gör det.

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 22:44

Många kramar till dig ska det vara 🥰

11.11 | 22:41

Så bra att du finns Elena och skriver här ibland Saknar Dagnys alla inlägg.Många kranar till dig. ❤️

04.11 | 16:33

Du är inte bortglömd, goa Dagny. Hoppas du har det bra i din himmel och vi är många som tänder ljus och minns våra kära denna helg. Däribland finns DU

23.10 | 07:49

Tack, snälla, fortsätt att läsa Dagnys blogg, hon skulle säkert bli väldigt glad om hun kunde se vad hennes följare skriver.